Het bedrijf

Het bedrijf

Het bedrijf.
FDG Systems is opgericht in Maart 2016 en is gespecialiseerd in automatisering en waterbehandeling.
Ervaring.
Het FDG Systems team is in de loop der jaren betrokken geweest bij allerlei innovaties welke de hightech tuinbouw op het huidige niveau hebben gebracht. Ervaring in succesvolle technieken en het toepassen van de juiste materialen en componenten zijn hiervan een logisch gevolg. Of het nu gaat om een gecompliceerd heatmanagement project, waterbehandeling oplossingen, FDG Systems heeft de juiste producten of assisteert u bij ontwerp en realisatie.
Omgeving.
Met onze producten dragen we bij aan het welzijn van uw teelt en het milieu. Onze producten en diensten zijn ontwikkeld om de kwaliteit en productie van uw planten te optimaliseren met een minimaal gebruik van natuurlijke bronnen zoals energie, water en meststoffen.
Productie.
Ontwerp en productie van onze producten wordt in eigen huis verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatieve en hoogwaardige componenten. Standaardproducten en maatwerk maken het pakket compleet, waardoor “one stop shopping” mogelijk is. Tevens werken wij samen met uitsluitend vooraanstaande toeleveranciers welke actief zijn in de professionele tuinbouw. Hierdoor werkt FDG Systems altijd met de laatst nieuwe technieken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwikkelen wij producten voor bestaande maar ook voor nieuwe markten die voldoen aan de wensen van de klant.
Onze aanpak.
Samenwerken met de klant waardoor de juiste oplossing wordt geboden met korte communicatielijnen en een deskundig team zorgen voor een efficiënte manier van werken. FDG Systems neemt verantwoordelijkheden over en ontzorgt de klant.  Creatieve en innovatieve oplossingen in ontwerp en uitvoering zijn hiervan een voorbeeld.