Schakelpanelen

Schakelpanelen

Schakelpanelen
Schakelpanelen voor tuinbouw toepassingen.
FDG Systems implementeert schakelpanelen in haar waterbehandelingssystemen. Deze panelen worden door FDG Systems ontworpen en geproduceerd. Dit heeft geleid tot het produceren van standaard en tailor made schakelpanelen voor talloze toepassingen.
Standaard schakelpanelen.
FDG Systems heeft een aantal standaard panelen voor eenvoudige toepassingen of voor specifieke apparatuur. Ook ontwikkelen en produceren wij standaard panelen voor onze klanten. FDG Systems ontwerpt deze specifieke panelen volgens de wens van onze klanten en leveren deze op exclusieve basis voorzien van de juiste tekeningen en benodigde documentatie.
Maatwerk schakelpanelen.
FDG Systems kan u schakelpanelen leveren voor alle tuinbouwtoepassingen zoals panelen voor ketelhuizen, water technische ruimten, belichtingsinstallaties en als bedieningspaneel voor luchtraam- en schermmotoren. Tevens decentrale verwarming bedieningspanelen voor circulatiepompen, mengkleppen en afsluiters.
Het komt steeds vaker voor dat tuinbouwbedrijven onder eigen regie worden opgezet. De eigen technische dienst verzorgt de installatie. In nauwe samenwerking met deze technische dienst worden de schakelpanelen samengesteld, op deze manier ontzorgen wij de klant.
Voordelen:
  • Ontzorgen van de installateur en eindgebruiker.
  • Korte communicatielijnen.
  • Flexibel in productie en levertijd.
  • Panelen voldoen aan lokale normering en voorschriften.
  • Duidelijke documentatie.
  • Toepassing van betrouwbare A-merk schakelmaterialen.